Informatieavond Welzorgsum 17 april 2024

14-03-2024 | 21:56

Het duurde even maar nu is het zover de informatieavond over Welzorgsum kan gehouden worden op woensdagavond 17 april om 20 u. in het dorpshuis De Bongerd in Welsum. Iedereen is van harte welkom. Deze avond kunt u een presentatie verwachten over het appartementencomplex met 14 appartementen, hoe ze eruit komen te zien, de grootte, de indeling en de bouwperiode. Ook komt er verdere informatie over de 5 koop- en 9 huurappartementen, waarvan er 4 sociale huur zijn. De koop- en huurprijzen worden die avond ook bekend gemaakt. En we gaan de naam van het appartementencomplex onthullen!

De appartementen worden aangepast, senior-proof gebouwd. Ze zijn allereerst bedoeld voor 60+ (oud) inwoners uit Welsum en directe omgeving. Ze zijn speciaal bestemd voor de mensen die zelfstandig willen blijven wonen, maar daarbij behoefte hebben aan enige ondersteuning en/of hulp. Op de avond wordt hierover nog verdere informatie verstrekt. De officiële aanmeldprocedure wordt ook uitgelegd. Na de informatieavond kunt op deze website actuele informatie vinden en de contactmogelijkheden.

U wordt ook bijgepraat over de algemene voorzieningen die we voor heel Welsum voor ogen hebben en die gehuisvest worden in het oude stukje school dat er nog staat. Het zal prachtig worden!

Tenslotte kunnen wij u melden dat rond 10 juni Enexis de leidingen op het bouwterrein verplaatst en dat daarna de bouw van het appartementencomplex kan starten, te beginnen met de fundering.

We kijken er naar uit en hopen u op 17 april te verwelkomen.
Welsum, 15 maart
Bestuur Stichting Welzorgsum.

(voor meer informatie: welzorgsum@gmail.com)